Biografie

De titels die Willem J.M.I. Verbeke heeft behaald zijn Professor en Doctor, hierdoor zijn de titels verdiend van Prof. Dr. Willem J.M.I. Verbeke. 

Verbeke kijkt uit naar de jaren die komen gaan omdat hij in een fase is gekomen waarin hij zoveel heeft geïnvesteerd in zijn kennis waardoor hij nu op het punt staat het hoogst haalbare uit zichzelf te halen.

Verbeke is ook een fanatiek hardloper. De filosofie die hij gebruikt bij het hardlopen gebruikt hij ook bij marketing. Hij begint snel en steekt dan al zijn energie in het behalen van zijn doel. De snelle start is nodig om je tegenstander voor te zijn. In het zakenleven en tijdens hardlopen is het moeilijk om je tegenstander in te halen. Door deze werkwijze te handhaven wil Verbeke een voorbeeld zijn voor zijn collega’s op de universiteit.

Op de universiteit van Pennsylvania heeft Verbeke de mooiste en interessantste tijd mee gemaakt. Ronald Reagan werd verkozen tot president 2 maanden na zijn aankomst. Het standpunt van Reagan was dat je verantwoordelijkheid moest nemen voor jezelf. Verbeke is het hier helemaal mee eens omdat verkopers altijd grote verantwoordelijkheden met zich mee dragen. Uiteindelijk zorgen de acties die de verkoper doet ervoor dat een onderneming winst maakt of niet. Ook moeten verkopers om kunnen gaan met tegenslagen.

Op de Erasmus universiteit kreeg Verbeke de kans om zichzelf te ontwikkelen en heeft zichzelf ontplooid tot een academische leraar en ondernemer.

Verbeke heeft geleerd als iemand creatief wil zijn dat het belangrijk is om goede rust te nemen en in jezelf te geloven. Sporten is van groot belang voor Verbeke omdat mensen die intensief sporten beter slapen, beter kunnen nadenken en een bredere kijk op het leven hebben. Naast hardlopen speelt Verbeke ook golf en brengt regelmatig bezoek aan de sportschool.

Verbeke is groot liefhebber van muziek vooral van Mozart waarvan hij bijna elke dag de muziek opzet om tot rust te komen. Ook is hij liefhebber van de muziek van Philip Glass. Deze inspireert hem door de link met het inspirerende Boeddhisme.

Het boek ‘Who moved my cheese’ van Spencer Johnson is een grote inspiratie en is volgens Verbeke het meest belangrijke boek geschreven in het zakenleven.

Klik hier voor een uitgebreide biografie

Professioneel Betaalbaar Content Management Systeem