Business

Professional Capital

In 2004 heeft Verbeke samen met drs. Maarten Colijn, Professional Capital opgericht. Professional Capital is het Europese toonaangevende training en adviesbureau dat versterking aanreikt voor commerciële uitdagingen en de juiste middelen aanreikt om beter te verkopen. Professional Capital is het snelst groeiende bedrijf in het vakgebied en is daarvoor 3 jaar achter elkaar beloond met de Gazelle Award.

Klik hier voor de website van Professional Capital

 

Het Instituut voor Sales Talent

CatchYourTalent, het Instituut voor Sales Talent. CatchYourTalent is een instituut om talenten die een sales carrière ambiëren klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. CatchYourTalent biedt trainingen, workshops en masterclasses aan op het gebied van Sales en Account Management. Maar ook startersfunctie, bijbanen en stages om werkervaring in sales op te doen.

 

Instituut voor Sales en Account Management

In 1996 heeft Verbeke ISAM opgericht, ISAM is het toonaangevende kennisinstituut op het gebied van sales- en accountmanagement. ISAM is verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en richt zich met onderzoek en postacademisch onderwijs op het (inter)nationale bedrijfsleven.

De centrale doelstelling van ISAM is het genereren van originele wetenschappelijke kennis omtrent Sales en Account Management en het uitdragen van de onderzoeksresultaten aan het (inter)nationale bedrijfsleven. Uitgangspunt daarbij is dat de wetenschap en de praktijk door nauw samen te werken veel van elkaar kunnen leren.

Professioneel Betaalbaar Content Management Systeem